Smarte Måder At Stable Poker Chips

Efter RGF ' s beslutning om at opsige sin finansiering aftalen med Stor som af 31 Marts 2012, industri-led fundraising krop, Det Store Fundament, har indgået en aftale med den, der er Ansvarlig Gambling Fond (RGF) til at gå ind og afslutte forhandlingerne med GamCare om en National Gambling Helpline og har forpligtet sig til at nå et minimum to-årig aftale med center for ludomani ved udgangen af September smarte måder at stable poker chips.
Marc W. Ætser, Administrerende direktør for Det Store Fundament siger i pressemeddelelsen: "i Betragtning af de aktuelle omstændigheder, vi har aftalt med RGF til at overtage forhandlingerne med GamCare om en National Gambling Helpline direkte, og har forpligtet sig til at nå til enighed om et minimum to-årig kontrakt af 30 September 2011 hus kant triple zero roulette. I forbindelse med disse forhandlinger vil vi nøje overveje alle de betingelser, RGF har tidligere angivet, og at alle tilgængelige beviser." Neil Goulden, Formand for Den Store Foundation sagde i udgivelsen:"Stor er trustees er glade for, at vores tilbud til at gribe ind i de forhandlinger, der er blevet accepteret af RGF hus kant pai gow poker. En National Gambling Helpline er et vigtigt element af støtte til infrastruktur for dem, der oplever problemer med deres spil hus kant placere indsatser på craps. Det er imidlertid lige så vigtigt, at den industri, der frivillige til at finansiere det bør være tilfredse med, at deres donationer bliver brugt med omtanke, levere værdi for pengene og maksimere effektive resultater for dem, der har brug for pleje og støtte." Gambling Kommissionens 2008 Gennemgang af gambling-relaterede forskning, uddannelse og behandling bemærkede, at der er behov for en bedre kendte og mere udbredt telefonlinje, og ideen blev udviklet i RGSB s Strategibeskrivelse 2009.

"Vi glæder os Fantastisk beslutning om at overtage forhandlingerne om helpline fra RGF," sagde GamCare i en pressemeddelelse erklæring huset kant er et dæk blackjack. "Vi vil samarbejde fuldt ud med dem for at nå en aftale inden udgangen af September, og så giver et solidt grundlag for planlægningen og udviklingen af det hjælpelinje for den langsigtede interesser spillere med problemer-og dem, der er ramt af ludomani." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre infinix hot 4 lite pris slot i nigeria.

Kundevalg