Afgifter På Slot Gevinster Lommeregner

Et udvalg, der har gjort det muligt at fremme en online poker bill i Californien afgifter på slot gevinster lommeregner. Forsamlingen Statslig Organisation (GO) Udvalget stemte enstemmigt for AB 431 at gå til det næste lovgivningsmæssige skridt afgifter på slot maskine gevinster.
Lovforslaget, der blev indført ved at GÅ Udvalgets Formand Adam Grå i februar, er den første af sin slags, som har modtaget et udvalg høring i Californien, og kan nu flyttes ud af GÅ-Udvalget afgifter på sports gambling gevinster nj. Nogle sidste minuts ændringer til lovforslaget, der forårsagede et flertal af dem, der var i opposition til lovforslaget, sådan som det Pechanga Band af Luiseno Indianere og Agua Caliente Band af Cahuilla-Indianerne, til at ændre deres holdning fra modsætning til neutral afgifter på sports gambling gevinster pa. Pechanga formand Mark Macarro sagde i en erklæring om, at retsmødet (offentliggjort af Online Poker-Rapporten): "Vi ser frem til en meningsfuld proces og ankommer til en omfattende lovgivning, der respekterer California' s mangeårige offentlig politik begrænset gaming, beskytter børn og sårbare, skaber job, giver ekstra indtægter til Staten, og beskytter forbrugerne og integriteten af gaming industrien fra organisationer, der ikke gør, og har ikke overholdes, U gratis slots house of fun mønter.

loven." Tre høringer om udstedelse af online poker i staten er planlagt til at finde sted senere på året gratis slots jackpot blok party. Den tredje af disse høringer på 8 juli, som vil dække AB 9 og AB 167, separat online poker regninger, der er fremsat af Assemblymen Mike Gatto og Reginald Jones-Sawyer henholdsvis, er efter sigende den høring, hvor en slutfaktura kunne komme ud af den proces..

Kundevalg