Betting Bag Pass-line-i Craps

Gudskelov for Brandon Phillips og hans store mund, han har lige lavet Cardinals og Røde rivalisering legit.
En af de ting jeg elsker mest om gårsdagens kamp var, at det kun fik ud af hånden, når de mest erfarne spillere som Rolen og Tømrer blev involveret, klassisk. Alle lugter taler til side, de Røde er på nippet til at få fejet og Cardinals se fyret op. Undersøgelsen kan være uundgåeligt, især med Wainright på bakken. Enhver, der har set the World Series sidste år ved én ting om Cliff Lee, han elsker pitching mod New York Yankees betting bag pass-line-i craps.

Lee har domineret Yankees i hans karriere og i aften vil han være på udkig for at lukke to spil-serien for Rangers væddemål 7 i craps. Det er disse typer af spil, og dette Yankee team, der er den præcise årsager til, hvorfor Texas gik ud og fik Cliff Lee, mens holdet stadig var i konkurs hvad er den bedste poker hånd. Der er nødt til at lave en kande føle sig temmelig ønskede, når en broke ass team er villige til tilbringe lidt dej på ya hvad der er den bedst mulige hånd i poker.

Lee ejer Yanks, normalt ville jeg have mine penge på en sweep, men jeg kan bare ikke se Yankees droppe to i træk i Texas..

Kundevalg