At Holde Er Den Højeste I Poker

Hvis du mener, at ordet kommer ud af David Haye ' s mund, Full Tilt Poker sponsoreret Audley Harrison kan godt være, at forlade Manchester i en krop-taske kommer lørdag nat på omkring 11 pm at holde er den højeste i poker. Kampen for at genvinde Mesterskabet i verden, er ved at blive faktureret "Bedste Fjender", og hvis du troede, at du havde hørt en krig på ord før, så det er noget andet slot telefoner infinix hot 8 pro. De spillere ser ud til at stemme med deres hoveder på denne ene selv.
Selv med en yderst skrøbelig hage, spillere er opbakning Haye at afslutte kampen tidligt, og fordømme (Fr)Audley til pensionering slot-telefoner i nigeria og deres priser. Betfred talsmand Jon Wilde forklarede: "Haye har forudsagt hans modstander vil være offer for en offentlig henrettelse, og vores kunder mener helt klart, Harrison ikke bliver ofre for langvarig tortur slot telefoner infinix hot 10. "Alle de store penge er kommet for Haye at have afsluttet sin nat' s arbejde i tre runder, og vi har brug for A-Kraft til at hænge i så længe som muligt for at undgå, at en stor udbetaling." Enhver, der ønsker at se kampen bliver nødt til at punge ud med de obligatoriske £15 at Rupert Murdoch, men det er svært at se, om det vil være det værd, hvis kampen ender så tidligt. Så meget som han har malet skurken i alt dette, er der masser, der ville elske at se Harrison tør, at smørret grin fra over for mester.

Eller andet, han kunne faktisk er nødt til at står over for en af Klitschko slot telefoner infinix hot 9. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre prinsesse koffer slot gaat ikke åbne.

Kundevalg