En Gang Slot I Fransk

Det synes stadig mere sandsynligt, som hver dag går på, at den engelske bud at være vært for vm i 2018 vil falde af i svinget en gang slot i fransk.

Selv suspension af to FIA direktionsmedlemmer, der indgår i går for at forsøge at sælge stemmer indeholdt en udgravning på de Britiske medier, for deres "etik", og de kunne have været stemmer for England i den sidste ende. De bud vil sandsynligvis blive yderligere belastet af screening af et Panorama særligt på BBC om korruption i FIFA.
Hvis der er én ting, de ikke kan lide, det er andre mennesker at finde ud af, hvordan korrupte, de er en ting i poker kryds og tværs. Nyheden om, at vi ikke længere er favoritter hos bookmakerne er ingen overraskelse, virkelig, du ved, hvordan man siger om – "hver sky." Alle, der husker sidste gang vi var i en konkurrence for en international sportsbegivenhed i frankrig var favoritter, og ingen gav London en chance for at vinde de Olympiske lege. Rusland har flere penge end i Frankrig, Spanien og Portugal er meget varmere, er der stadig en chance for old blighty at få World Cup-selv en vida de um jogador de poker.

Ladbrokes har England på 13/8, Rusland favoritter på 4/5, den Iberiske bud på en lidt længere ud på 5/1 kenapa vigtigste poker online kalah terus. De seneste vurderinger, der så ud til at have sat England og Spanien/Portugal i front, det gjorde ikke noget for at ændre odds selv. Bare at sidde her og krydser vores fingre, formoder jeg. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Kundevalg