Fri Kærlighed Og Krig Slots

Kort sagt, dækker de fleste områder i Europa med internationale begivenheder, der ikke tjener det lokale og det globale industri, optimere mulighederne for netværk og bringe den hotteste emner i anvendelsesområdet fri kærlighed og krig slots.
Arrangementet omgivelser omfatter Wien, Prag, Budapest, Riga og Ljubljana, med særlig fokus omkring nye markeder gratis spilleautomater. Som arrangører er påpeget i tidligere pressemeddelelser, vil begivenheden har dedikeret paneldiskussioner, per region. For flere detaljer om kalenderen, dagsordener og steder at besøge Live Events/Konferencer afsnit om europeangaming.eu-Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre lucky 7.

RIGA – 2 Marts 2018 – Den første udgave af Mare Balticum (Østersøen) Gaming-Topmødet har til formål at skabe en platform, der vil give samtale mellem den internationale gambling industrien og de lokale tilsynsmyndigheder med henblik på at forbedre performance og fremhæve de vigtigste fordele af at være en licenseret drift gratis lås det link. Flere oplysninger om arrangementet kan findes her: marebalticumgaming.com arrangementet er begrænset til 100 personer!Du kan tilmelde dig her!Om arrangøren, European Gaming Medier og Arrangementer (tidligere EEGMedia/EEGEvents) European Gaming Medier og Events er en af verdens førende medie-og eventbureau i den Europæiske Union nat. Live events/conference division er ansvarlig for at organisere boutique-style executive gaming events, der har fokus på at bringe indeni oplysninger fra top gaming eksperter i og uden for Eu. I dag, den foreløbige dagsorden, og flere højttalere, som er blevet åbenbaret life slots.

Maj på ASTOR RIGA Hotel & Conference, der ligger i to fantastiske bygninger, som er beliggende i Zigfrids Anna Meirovica street – opkaldt til ære for den første Udenrigsminister af uafhængige Letland geant casino en roulette-valise.

Kundevalg