New York Sports Gambling Steder

Staten New York har godkendt en begrænset operator, regeringen bud online sports betting bakkes op af Guvernør Andrew Cuomo. Den model har givet anledning til kritik fra statens lovgivere og gaming industrien eksperter, men er indstillet til at blive underskrevet i et lovforslag, efter det blev optaget på statens $200 milliarder regnskabsåret 2022 budget. I henhold til den foreslåede model, New York Lotteri ville acceptere forslag fra to mobile betting operatører, der vil derefter være i en position at give i underentreprise ud af fire skind eller licenser til at sportsbook udbydere new york sports gambling steder.

Selv om yderligere detaljerne er endnu ikke frigivet, State Senator Joseph Addabbo viste, at New York Gaming Commission arbejdede på lovgivningsmæssige foranstaltninger new york sports gambling nyheder. Håbet er, at disse kan bringes ud af verden i tid for start af 2021 NFL sæson, som begynder i September.

En nylig undersøgelse fra guvernørens kontor afsløret, at så meget som 20% af New Jersey ' s sports væddemål indtægter kommer fra New York beboere new york state casino lukning. Som et resultat, industri eksperter projektet, at mobile betting kunne redegøre for så meget som 90% af New York ' s sports væddemål håndtere, når det kommer fra jorden at skabe en industri, der kunne være værd at hundreder af millioner til staten kk kinesisk poker mod apk 1.85. Godkendelse af Gov Cuomo ' s foretrukne model bringer til et tæt måneder lange dødvande mellem guvernøren og hans egne partimedlemmer, der oprindeligt havde støttet et forslag om en juridisk sportsbetting i New York, der indeholder bestemmelser til 14 online licenser. Selv om Gov Cuomo model forventes at tage længere tid at generere indtægter til staten, lovgivere vil have strammere kontrol med branchen med kun to vigtigste licens indehavere på plads kk kinesisk poker mod apk. Baseret i London, Natasha er en tidligere sports journalist med erfaring med at arbejde for nogle af de største atleter & brands i verden af sport og iGaming. Gambling Nyheder Websted ved DDM.

Kundevalg