18 Blackjack Vej Fredericksburg Va

Under SBC Awards ceremoni, der fandt sted i går på Artilleri Have på HAC i London, BtoBet blev annonceret som vinder i kategorien "Rising star i Sports Betting Innovation 2017" 18 blackjack vej fredericksburg va. I en glitrende atmosfære, med over 500 industri delegerede, der deltager i sport betting community hasconfirmed igen i år BtoBet som en robust og avanceret teknologi platform partner for iGaming og Sportsbook.

At kommentere på den pris, BtoBet ' s formand Alessandro Friedstated: "Det er en ære at lukke 2017, rig inachievements og priser for BtoBet, med den nye pris på den prestigefyldte Sports Betting Community i London 18 og op gambling i nærheden af mig. SBC Awards 2017 bekræfter, at vores produkt strategi og har med succes placeret BtoBet som en fuldt pålidelig teknologisk partner. Personligt mener jeg, at BtoBet som en partner, ikke som leverandør,og aspartnerswe willkeep giver konstant støtte til vores kunder, og vores support afdeling arbejder tæt sammen med vores kunde ' s operationer team – som kolleger – at hjælpe dem i det daglige operationelle job, identificere deres behov og arbejder side om side, vinde sammen overany industri konkurrence." Stegt konkluderede: "Vi er klar til upcomingnew udfordringer i 2018.

Den første vigtig aftale i det nye år vil blive ICE Totally Gaming, hvor BtoBet vil opfylde alle kunder, partnere og alle operatører på vores stand S1 -320." Om BtoBet BtoBet er en pioner inden for nye teknologier for iGaming-operatører, og de betting industrien ved usingtechnological intelligens som den vigtigste base for sine produkter 18 casino st welshpool wa 6106. Det tilbyder unikt, fleksibelt, sikkert og fleksible cloud-baserede systemer, der leverer et hidtil uset kapacitet til at drive sportsbook og iGaming virksomhed. BtoBet har kontorer i Makedonien, Italien og Malta apa arti gambling i gallien bahasa. Den Tekniske team af virksomheden er i Skopje og har en stadigt voksende team af udviklere apa arti kata dari slot. BtoBet er dynamiske Sportsbook team arbejder fra Rom, mens Malta er vært for den kommercielle og marketing center. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre apa arti dedikeret slot-hukommelse.

Kundevalg