Qt Returværdi Fra Slot

En fidus, der begås af et Hong Kong-baseret cryptocurrency mineselskab, der så omkring 70 Macau lokale tabe $2,5 millioner har byen ' s Monetære Myndighed i Macao (AMCM) scrambling qt returværdi fra slot.
Agenturet har udstedt en rådgivende advare alle om at holde sig væk fra lad os starte i lyset af den fidus, der centrerer sig om Hong Kong ' s Genesis Hong Kong Ltd.virksomheden og Falskner Tech qt sende parameter til slot. I en rapport fra Macau News Agency, formanden af generalforsamlingen i Macau embedsmand ' s Association (MCSA), Rita Botelho dos Santos, er ved at forberede klager mod Genesis og Falskner Tech, efter at de misligholdt betalinger svarende til US$2,5 millioner følgende aftaler, der indgås med over 70 Macau beboere qt fjerne signal slot forbindelse. De beboere, som det er nu blevet afsløret, blev narret til at investere i Genesis, som efter sigende skulle gøre crypto minedrift udstyr. Dos Santos har allerede indgivet en klage mod de to hovedaktionærer, Hong Kit Lov og Dennis Lau Tin Chun.

En edsvoren erklæring offentliggjort på Facebook i juli med Santos' søn og grundlægger af Macau ' s Vokse op eSports-organisation, Frederico Alexandre dos Santos Rosario, bemærkes, at omkring US$815,288 af de investerede penge, der var blevet tilbage poker face. Han erklærede videre, at første Mosebog havde ført syv finansiering runder, men at investorerne kun havde modtaget kapital på deres bidrag til de indledende tre runder, med ingen, der har modtaget overskud hvor mange bpm. Genesis og Falskner gennemført et seminar på MCSA hovedkvarter i januar i forbindelse med Vokse op eSports poker face af. Mindst 70 Macau beboere enige om at investere og underskrevet 142 deltagelse aftaler med de to firmaer, der så investorer overføre penge til bank konti i Lau ' s navn hvordan du har.
I sin advarsel, AMCM sagde, at "virtuelle valutaer er virtuelle varer, der hverken er juridiske bud eller finansielle instrumenter." Det blev endvidere påpeget, at agenturet har "eksplicit krævede, at alle banker og betalingstjenester institutioner, der i Macau ikke at deltage i eller yde direkte eller indirekte, finansielle tjenesteydelser, der indebærer brug af virtuelle valutaer eller virtuelle varer som betalingsmidler. AMCM har været nødvendigt at gentage, at levering af regulerede aktiviteter, såsom udenlandske børser, grænseoverskridende pengeoverførsler, eller handelsplatforme for finansielle aktiviteter, uden behørig tilladelse er en krænkelse af det Finansielle System til Handling." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre poker face grey ' s anatomy stemmer.

Kundevalg