Forklare

Macau domstol har givet den græske Mytologi (Macau) Entertainment Group Corp Ltd indtil September 30 at fremlægge dokumenter vedrørende årsregnskab for året, der sluttede December 31, 2012 forklare. ong Kong opført gaming investor Amax International Holdings Ltd har – ifølge sin 2014 årsrapport gemt på juli 28 – med en andel på 24,8 procent egenkapital investeringer i den græske Mytologi hvilken rolle ekspansion slot.

Sidstnævnte har drevet gaming tabeller i Casino den græske Mytologi i Taipa.antal bekræftet i et register på mandag, at det har de igangværende retssager med den græske Mytologi.max har sagt i tidligere ansøgninger, at den græske Mytologi har ikke delt sine finansielle resultater med selskabet mindst da det regnskabsår, der afsluttedes den 31 Marts, 2012 forklare formålet med udvidelsesporte. max sagde i sin seneste rapport til Hong Kong Stock Exchange, at den juli 30, Retten i Første Instans i Macau havde givet den græske Mytologi, September 30 deadline til "...at samle al dokumentation vedrørende årsregnskabet for det år, der sluttede 31 December 2012, og til at indkalde til en generalforsamling for at godkende det årlige regnskab." max-forbundne selskaber, der engang var blandt de største tykmælk consolidators i Macau marked, men de Amax mærke er nu en skygge af sit tidligere jeg.n 31 juli, Amax sagde, at det er en udvidelse for tredje gang fristen for at fuldføre en aftale at erhverve en 60 procent af aktierne i en licenstager af interaktive spil i den Pacific island Republikken Vanuatu forklare begrebet udvidelsesporte.

Den nye frist er slutningen af August, tre måneder senere end den tidsramme, som virksomheden oprindeligt havde forventet. hvordan at få slot maskine i plants vs zombies.

Kundevalg