Verdens Største Online Poker Sites

Kun et begreb på dette punkt, projektet indebærer UNLV og Los Angeles-baserede Majestætiske Realty Co verdens største online poker sites.
Stadion plan, men er ikke uden kontroverser da vinci treasure slot gratis. (LVSC) planer om at bygge en $1 milliard hvælvet stadion. Den Sydlige Nevada Turisme Infrastruktur-Udvalg, der finder nye måder at vokse turisme økonomi, vil blive præsenteret for den idé af selskabet i februar eller Marts daario og grå orm gambling. Oakland Raiders-ejer, Mark Davis, sammen med team repræsentanter er planlagt til at møde og rundvisning på stedet med LVSC Bestyrelsesformand og administrerende DIREKTØR Sheldon Adelson i dag. Offentlig finansiering vil også søges for en del af $2.3 milliarder Convention Center District programmet til forbedring af den tidligere Riviera ejendommen, som den Myndighed, der har planer om at ombygge, og LVSC har været kritisk over for.
I stedet for St. Fyrre-to hektar nær University of Nevada, Las Vegas (UNLV) kunne være det nye hjem for de Rebel ' s fodboldhold, og muligvis et National Football League (NFL) franchise som et konsortium af investorer ledet af gigantiske casino hoteller i Las Vegas Sands Corp. Abboud sagde yderligere muligheder for stadion omfatte, "conference championships, skål spil, NFL udstilling fodbold, boksning, fodbold, neutral site, spil, og musik, festivaler," i henhold til Las Vegas Review-Journal gravhund + sort og tan. Tidligere i denne måned, en donation gennem UNLV Stiftelsen UNLV med de $50 millioner for at købe 42 ledig hektar langs Tropicana Avenue jack russell. Torsdag, LVSC, senior vice president, governmental relations-og samfundsudvikling Andy Abboud, sagde, for at tiltrække flere turister til det Sydlige Nevada, byen Las Vegas har brug for et moderne stadion med plads til et minimum på 65.000 hvordan til at skære ærgre slots i hånden.

Kundevalg