Zynga Poker Sound Not Working

På trods af den brouhaha, Baazov sagde, at han var "stadig forpligtet" til at forfølge sin tidligere annonceret planer om at tage selskab private. De afgifter, der stammer fra en AMF undersøgelse af den kraftige stigning i Amaya ' s aktiekurs forud for selskabets 2014 $4.9 b erhvervelse af the Rational Group, der er moderselskab for PokerStars og Full Tilt, der natten vendte Amaya i verdens bedste online gambling virksomhed. Baazov afgifter omfatter medvirken med handler, mens de er i besiddelse af fortrolige oplysninger, der påvirker eller forsøg på at påvirke Amaya ' s marked, pris og formidling af fortrolige informationer.
Baazov udstedt en erklæring siger han til formål at "energisk konkurrence" AMF ' s "false" påstande og var "meget sikker" på, der er fremherskende i retten. BAAZOV storebror UNDER KONTROL AMF separat meddelte, at det havde henrettet ransagningskendelser udstedes fryse, og ophøre med at handle ordrer på 13 andre personer, der er forbundet med sagen zynga poker sound not working. Amaya ' s bestyrelse udarbejdede sin egen erklæring, med bly direktør Dave Gadhhia siger en ekstern revision havde fundet "noget bevis for nogen overtrædelser af Canadian securities love eller forordninger", og at bestyrelsen ikke havde været forsynet med "eventuelle nye oplysninger, som AMF' s påstande om overtrædelser, som er baseret på." Firmaet insisterer på, at de kerfufflename vil ikke have nogen indflydelse på sin dag-til-dag aktiviteter er gambling en menneskeret. Amaya fortalte G&M, at hverken den ældste Baazov eller Levett havde spillet nogen rolle i virksomhedens lancering er gambling en psykisk lidelse.
En 2015 Globe & Mail artikel i forbindelse med både den ældste Baazov og Levett til en Quebec virksomhed, der til sidst forvandlet til Amaya. Hele, Baazov erklærede sin uskyld, og det har ikke ændret sig på trods onsdagens afgifter. Den uheldige 13 er tiltalt for at have forkert tjent C$1,5 m i overskud mellem 2011 og 2016 ved at kommunikere fortrolige oplysninger om Amaya opkøb er gambling en mental health problem.

Kundevalg