Poker Fortæller At Tage En Drink

I Maj sidste år, Zitro fejrede sin første Zitro Erfaring begivenhed i Argentina, hvor, ud over at præsentere sine produkter, grundlægger Johnny Viveiros Ortiz annonceret deres engagement i markedet, og deres nærhed til de behov, den Argentinske operatør poker fortæller at tage en drink. Den situation, der er forårsaget af styrken af dollaren har givet Zitro mulighed for at realisere de ord af Johnny på denne begivenhed. Zitro præsenteret på SAGSE sin brede vifte af Bryke Video Slots produkter med fokus på gradvis at banker, der allerede vækker opsigt i Argentina ' s gaming haller, såsom det spektakulære Link King LAP progressive multigame adskiller sig ved en imponerende tilstedeværelse og sine følelser-laden spil, samt den række af enkeltstående multigames herunder den vildt populære Pick & Vinde serien og mest for nylig udgivet Hot Deal og Spin Hit-serien poker turnering ingen gebyr. Desuden Zitro igen overrasket besøgende med Power Bingo Link, sin seneste innovation inden for Video Bingo.

En bingo video spil, der også har alle appellen af de bedste progressive banker poker turnering i nærheden af mig i dag. De investeringer, der foretages af Zitro i produkter til Argentina er et konkret bevis på, at engagement i markedet, som virksomheden lovede i Maj. Men Zitro ' s formidable produkter ikke kunne have nået den Argentinske gambling haller uden kommercielle formler, der bidraget til at mindske det pres, som operatørerne er under, når de skulle anskaffe gæld i en fremmed valuta poker turnering online med venner. På et tidspunkt, hvor den Argentinske peso er at gå gennem en udfordrende øjeblik, den Argentinske operatører, der besøgte Zitro standen var overrasket over, ikke kun hvordan spektakulære virksomhedens produkter, men også til at opdage de formler, der tilbydes af Zitro at placere disse produkter til din rådighed poker turnering millioner dollar buy in.
På denne måde Zitro også opfylder sit løfte om nærhed til den erhvervsdrivende ved at hjælpe dem til at overvinde den nuværende situation, som lovet af Johnny Viveiros Ortiz i Maj-arrangement casino en ligne quebec paypal. For mere information: Zitro kommunikationsafdelingen [email protected]/ [email protected] Tlf..: +34 937 456 900/ +34 91 7997366 Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Kundevalg