256 Blackjack Både Til Salg

GM Kina Holdings Ltd, Macau enhed af MGM Resorts International, sagde, at det ønsker at investere i nabolandene Hengqin Ø på egen hånd, ikke via et partnerskab 256 blackjack både til salg. Casino operatør sagde, at Kina myndigheder, der overvejer at give tilladelse til, at virksomheden til at investere i en ikke-gaming-projektet i Hengqin 25961 poker lejligheder pl laguna hills. I denne fase vil virksomheden gøre det på sin egen," en talskvinde for MGM Kina fortalte GGRAsia ca 92653.
GM-Resorts har et joint venture i Kina med det statsejede Diaoyutai Staten Guesthouse af Kina til at udvikle hoteller og resort projekter 257 blackjack riffel til salg. Diaoyutai MGM Gæstfrihed Ltd allerede løber tre hoteller og planer om at åbne syv mere, indtil 2019 trick play poker lad mig vinde.

Den nærmeste projekt til Macau ligger i Shenzhen, og vil kun åbne i 2019 trick spille poker online. n søndag, Kinesisk-sproget avis Macao Daily News rapporterede, at MGM Kina havde allerede valgt plottet er det planer om at udvikle på Hengqin.sked om disse planer, MGM Kina ' s talskvinde fortalte os, at der er yderligere oplysninger vil kun blive leveret senere.rapport i oktober fra Daiwa Securities Group Inc foreslog, at "nogle af de Macau gaming operatører, der planlægger at bygge sovesale i Hengqin til hus arbejdstagere".nalysts på UBS Securities Asia Ltd sagde i sidste måned, 24-timers passage på Hengqin ville "fordel turister' flow i Cotai resorts område [og] sikre, at den voksende hotel opgørelse i Hengqin kan være mere relevant at resorts i Macau". lad mig vinde.

Kundevalg