Hvor Meget Er En Max Bet På En Penny Slot

Den tidligere sag, så John Higgins, der er forbudt for seks måneder, og det man så og Michie ' s 20-årige karriere kommet til en tæt, da han trak sig tilbage for kort efter at de beskyldninger, der er dukket op. Det blev introduceret i februar og giver kunderne mulighed for at handle sig ud af holdninger, mens en begivenhed er i gang hvor meget er en max bet på en penny slot. Den Professionelle Billard og Snooker Association (WPBSA) har fundet to spillere ikke er skyldig efter en undersøgelse af mistænkelige spillemønstre på én kamp hvordan at vinde på slots i nekotina. Værktøjet fungerer kun ved automatisk at arbejde ud af, hvor meget profit en kunde, kan banken på ethvert givet tidspunkt.

Selskabet har til hensigt at rulle værktøj ud på tværs af en række nye markeder i fremtiden i tillæg til deres mobile platform sådan vinder altid i poker texas hold ' em. Derfor ingen lovgivningsmæssige foranstaltninger vil blive truffet af styrelsesrådet af kroppen mod spillere." Det er den anden højt profileret sag at påvirke den sport, hvor fastsættelse af kampe for økonomisk gevinst har været involveret.

Den WPBSA havde lovet ikke at lade nogen sten uvendt, hvilket betyder, at vi bør være i stand til at sige, at denne sag er nu lukket. Snooker er verdens styrende organ begyndte en forespørgsel efter et match mellem Jimmy Michie og Marcus Campbell i januar så en række bookmakere suspendere væddemål hvordan til at tjene poker turnering. Den erklæring, "undersøgelsen har konkluderet, at mens der var uregelmæssige spillemønstre på den kamp, der er i øjeblikket ingen bevis for at knytte væddemål til nogen af de involverede spillere.

Kundevalg