Black Widow Høj Grænse Slots

I mellemtiden, en New Jersey lovgiver, taler på en Internet gaming konference i Philadelphia i denne uge, sagde han med lovforslag, der ville tillade Internet gaming at sprede sig på tværs af stat linjer black widow høj grænse slots.
Montering Flertal Leder, William Horne, D-Las Vegas, der er sponsoreret af den lovgivning, sagde interactive gaming lov kun udelukker race og sports væddemål black widow slot machine gratis online. I et interview med Card Player Magazine tirsdag, Delaware ' s lotteri direktør sagde online poker ville lancere i den stat, på Halloween black widow slot maskine store gevinst. Det ville gøre det muligt for hardware og software, der er involveret i Internet gambling at være placeret uden for Atlantic City kasinoer, forudsat at udstyret er stadig inden for statens grænser black widow slot maskine.

Jeg tror, vi tager forsigtige skridt." Nevada, Delaware og New Jersey, er de eneste lande, der har legaliseret online gambling. "Intet forbyder (styrekort) at gå ud over poker, og vi ønsker, at vores regulerende bestyrelser at træffe den beslutning hvordan at vinde.
"Nevada er poker kun," Burnett sagde.

Kundevalg