Poker Face Brugerdefinerede Poker Chips

I betragtning af, at deres fusionen forventes at slutte omkring den tid, at South Australia ' s nye skat spark i, at det viser sig at være en sommer med skadefryd for Australiens nationale bookmakere poker face brugerdefinerede poker chips. SOUTH AUSTRALIA OPFORDRER ANDRE MEDLEMSSTATER til AT VEDTAGE NYE SKAT Australiens stat og territorium ministrene var enige om, at den foreslåede IGA ændringer – som omfatter udtrykkeligt forbyder online casino og poker, domæne - og betaling-blokering af internationale sites, og et forbud på kredit betting – på et møde torsdag med føderale regering repræsentanter poker face krydsogtværs anelse om.
Torsdagens møde så også South Australia kasserer Tom Koutsantonis banen med sine kolleger om at vedtage den samme 'sted for forbrug" skat hans staten vil pålægge juli 1, 2017. Køb vises til formål at afværge eventuelle konkurrenter, der måske vil forsøge at gøre deres egen overtagelse spille for Tatts . Koutsantonis opfordret sine kolleger til at efterligne hans stats tilgang, som han sagde, var opsat på at "fange indtægter fra super overskud af virksomheder i den jurisdiktion, hvor de gør skade." Men, SA Rådet for Social Service chef Ross Womersley fortalte InDaily, at mens andre jurisdiktioner "ville være dumt ikke at bevæge sig ret hurtigt" at følge South Australia ' s eksempel, kan de vente med at se "uanset om eller ikke de store betting-agenturer denne udfordring ved domstolene – som er helt sandsynligt." Tabcorp og Tatts har længe protesteret det faktum, at online bookmakere, som er givet i licens i Northern Territory, er ikke underlagt de samme undertrykkende niveau for beskatning hvad menes der med udvidelsesporte.

Disse online bookmakere har allerede protesteret den tilsyneladende carveout, at Tabcorp og Tatts, der er modtaget via forbuddet mod online-in-play betting, der er indeholdt i den foreslåede ændringer til Interactive Gambling Act (IGA) 2001, hvor to af de indenlandske virksomheder, der længe havde presset regeringen til at gennemføre hvad menes der med ordet slot. På fredag, Tabcorp meddelte, at det havde taget omkring 10% af aktierne i Tatts via en der afregnes kontant egenkapital swap med investeringsbanker, UBS, der giver Tabcorp visse stemmeret.

Kundevalg