Konsollen Tændes For At Roulette

De siger, at Reno-baseret Matt Stuart af Vædder Investeringer er gået AWOL med deres penge, og nægter at svare på deres korrespondance konsollen tændes for at roulette. I det væsentlige, det var planen at bringe millioner af dollars ind i Nevada ' s sports-bøger ved at tillade ikke-Nevadans at samle deres penge i den bedste handicappers i Las Vegas. Fordi vellykket sports bettors er nødt til at hedge med mere end en bookmaker, for at mindske variansen, det viste sig at være et problem.
De samlede midler, der vil blive forvaltet som en bestand eller en almindelig investeringsforening min far var en gambling mand. På et tidspunkt kun bøger, der drives af CG-Teknologi var parat til at gøre forretninger med midler, men så CG kom i problemer med feds min far var en gambling mand vej ned i new orleans.

"Mig selv og en lang række lignende investorer er blevet snydt ud af de penge, vi putter ind i Vædder Investeringer," skrev Todd Thomas i en klage til Nevada Secretary of State. "Jeg er en en-mands-shop, så det gav ikke nogen mening for mig at fortsætte med," tilføjede han min far er en gambling mand. "Jeg kan ikke ærligt bede potentielle investorer til at stole på men alene udsætte deres egne private finansielle oplysninger med en CG efter den uro, de har haft." Men Stuart, der engang lovede sine kunder "konservative vækst, profit og stabilitet," ser ud til at være udsat for nogle uro af hans egen. I stedet for at betale sine kunder tilbage, når han lukker virksomheden ned, spurgte han dem til at indgå en låneaftale, og som er udstedt gældsbreve.

Kundevalg