Poker Strategi Tryk Fold-diagram

3D slots udbyder Betsoft Gaming har ramt et indhold beskæftige sig med SBTech - en leverandør af nøglefærdige betting og gaming løsninger poker strategi tryk fold-diagram.

I henhold til vilkårene i aftalen, SBTech vil tilbyde Betsoft ' s suite af stationære og mobile spil til sine kunder poker strategi-hvordan at bluffe. Inkluderet i pakken er video slots samling Slots3 og ToGo linje af mobile spil poker strategi sent i turneringen. Den første SBTech operatøren skal bære suite er den BRITISKE bookmaker 10Bet clube de poker em balneario camboriu.

Daniel Caswell af 10Bet sagde: "Mere og mere, at branchen bevæger sig i retning af den bekvemmelighed af mobile gaming, så vi er meget stolte af at kunne præsentere den utrolige ToGo spil, som vi føler, at tage den mobile oplevelse til det næste niveau." Betsoft Mark Allison tilføjede: "10Bet er en ideelle køretøj for vores top-of-the-line spil clube de poker em araras sp. Deres mobile platform, er særligt tiltrækkende." clube de poker campo grande ms.

Kundevalg