Hvordan For At Gøre Sort Jack Te

En "ministeriet officielle", der talte anonymt til the Indian Express, en respekteret engelsk-sproget dagligt broadsheet avis, sagde Sport Ministeriet har iværksat en høring af de berørte aktører, som kan se en ramme for regulering, der er etableret i to år. I Maj, Ledende fortaler Rupinder Singh Suri fortalte retten, at "regulering af det eksisterende system vil luge ud i de uønskede elementer i betting forretning og vil bringe mere troværdig og ægte spillere, som regeringen kan have mere kontrol." Som svar på krav om, at regulerede sports betting kan øge korruption i sport, Loven Kommissionen i Indien Gambling Høring bestilt en rapport af sports integritet krop ESSA. Den anslåede et reguleret sports betting markedet kunne skabe omkring $50 milliarder om året, som kunne svulme op federal tax kasser med omkring 1.9 milliarder$ hvordan for at gøre sort jack te.

"Dette har ført til en situation, der desværre har nydt godt af kriminelle elementer.. hvordan for at gøre sort rock casino smør. Domstolen har aftalt at høre en Offentlig Interesse Retssager, der skubber til forordning, og der er en voksende appetit i Indien er en juridisk embedseksamen for at få arbejdet gjort. I mellemtiden seneste høj-profilerede sager om match-fixing i Indiske cricket, især i Indien Premier League i 2013, har styrket argumentet for regulering, som ville forbedre den øgede overvågning af væddemål for mere effektivt at afsløre sådanne hændelser hvordan til at gøre blackjack gin. Vi håber, at forstå deres system og se om det er muligt at indføre det i Indien," siger kilden, "STORBRITANNIEN har overvundet denne (dårlige finansiering) gennem lotteri og online betting. At svare på spørgsmål mandag, Indiens Sport Minister Vijay Goel ikke benægte de rygter, men understregede, at en sådan lovgivning ikke ville være "hurtig sporet." Den ulovlige sports betting markedet i verdens næstmest folkerige land, er anslået til at være værd omkring $150 milliarder, penge der er i øjeblikket uddeles udelukkende på en ulovlig Indiske bookmakere og ureguleret offshore hjemmesider, uden landets skat afdelingen hp omen 15 ssd slot.

Afdelingen er ved at udarbejde en MoU med det BRITISKE og det aspekt af væddemål vil være i disse, med henblik på at forstå den mekanisme, og udvikle sig henblik på muligheden af dens indførelse i Indien." Indiens Højesteret er også i øjeblikket overvejer sports betting spørgsmål.

Kundevalg