Poker Kan Være En Dollar Uden Kapital

Las Vegas Sands Corp poker kan være en dollar uden kapital. donerer de 100.000 ansigtsmasker til lokale sundhedspersonale og 5.000 til Metropolitan Police Department, et selskab talsmand sagde fredag.

Ron Reese sagde den beskyttende medicinsk udstyr er i byen, og vil blive distribueret så hurtigt som muligt tutte le regole del poker texas. Afdelingen vil modtage N95 respirator masker, og sundhedspersonale vil modtage kirurgiske masker, Reese sagde. Som coronavirus har spredt sig globalt og på tværs af USA, hospitaler har haft mangel på beskyttelsesudstyr, herunder masker tutte le skala del poker. "Dette er endnu en måde vi kan forsøge at hjælpe fællesskabet, i dette udfordrende tid," sagde, at Reese.

Tidligere i denne uge Sands meddelte, at det var donere $250,000 til at hjælpe med lokale organisationer, herunder Tre-Pladsen, Lokalsamfund, Skoler og Dele Landsbyen Las Vegas tutte le regole del texas holdem poker. Den Review-Journal ejes af den familie af Las Vegas Sands Corp gør marina bay sands.

Bestyrelsesformand og administrerende DIREKTØR Sheldon Adelson. som har en casino.

Kundevalg