Ord For En Poker Pot Kryds Og Tværs

Badminton World Federation (BWF) og 12Bet har indgået en partnerskabs-aftale for den kommende 2017 vm, der finder sted i Glasgow i August ord for en poker pot kryds og tværs. Sponsoratet vil se 12Bet få "produkt kategori eksklusivitet og branding inden for arena banen" som er anført på BWF ' s officielle hjemmeside (BWFworldchampionships.com). BWF Generalsekretær Thomas Lund velkommen 12BET som en officiel partner af BWF ' s største enkelt hændelse dette år, og en, der er garanteret massiv global appeal."Vi er glade for at tilføje 12BET som en corporate partner for den SAMLEDE BWF World Championships i Glasgow ord for en god poker hånd. Denne turnering er højdepunktet i 2017 sæson, at bringe badminton ' s dygtigste spillere.

Det vil være så meget af millioner på verdensplan, og der vil være betydelig global eksponering til 12BET brand," bemærkede Lund.12BET talsmand Rory Anderson erklærede, at han var glad for at tilføje den SAMLEDE BWF World Championships til selskabets voksende sport sponsorering portefølje: "Det er en kæmpe begivenhed, som vil blive udsendt i flere af vores vigtigste mål markeder. Alle de bedste spillere i verden vil være at tage del online poker med venner penge.
Vi ønsker dem alt held og lykke i hvad der tegner til at blive en spændende begivenhed". Med dette partnerskab 12BET har udvidet sit indtog med sport organisationer, som allerede omfatter Sevilla FC, store snooker events og Leicester City FC. online poker med venner ingen download.

Kundevalg