Bedste Bred Og Lang Slot Brødrister

Må ikke blive overrasket, hvis du opdager en anden form for festlig stemning i Swansea City ' s kamp mod Middelfart i denne weekend bedste bred og lang slot brødrister. Selv om Kina, som har hundredvis af millioner af fans ser spil hver uge, er en enorm målgruppe i Premier League, det er første gang, en Premiere League-holdet har udviklet særlige trøjer—i samarbejde med trøjesponsor LeTou—i anledning af den lejlighed ffx 4 slot empty armor.
10 for deres vigtige Premier League-armatur mod Burnley på Liberty Stadium. I mellemtiden, LeTou CEO Paul Fox sagde: "jeg har oplevet på første hånd passion for fans i Asien, og ved at arbejde tæt sammen, LeTou og Swansea er at omfavne den Kinesiske kultur til at nå en af de hurtigst voksende fanbases i verden." NBA har været at designe spille trøjer med Kinesiske billeder og bogstaver for de sidste par år ffx armour with 4 empty slots.
For første gang i historien af Premier League, et hold vil blive iklædt trøjer med Kinesiske billeder for at fejre Kinesisk nytår 2018. De jubilæumsmønter-shirts vil blive båret af Swansea City spillere på Feb. Dette år, flere NBA-klubber er planlagt til at være vært i-arena fester, herunder Golden State Warriors og Houston Rockets ffx 4 empty slot armor.

For deres eget tag af 2018 fester, Swansea City spillere, herunder England angriber Tammy Abraham, portugisiske midtbanespiller Renato Sanches og sydkoreanske internationale Ki Sung-yeung har taget del i den Kinesiske madlavning og lære sprog black jack whisky fiyat.

Kundevalg