Jeg Tror

Investorer tænker sig om to gange at hælde penge i den daglige fantasy sport selskaber som DraftKings som kontrol af AMERIKANSKE stat politikere fortsætter med at intensivere jeg tror. DraftKings' seneste runde af finansiering efter sigende rejste om $70 millioner fra investorer, et kraftigt fald fra tidligere investeringer runder, sagde the Boston Globe jeg har et spilleproblem.
Ifølge to mennesker orienteret om de betingelser, investorer ikke tildele en fast værdiansættelse til virksomheden i den seneste finansieringsrunde, ligesom det, der skete i oktober, når det anledning til $200 millioner pris for infinix hot 8 lite i slot. Den nye investeringer runde, er også den, der fik Tyve-First Century Fox Inc.til at nedsætte værdien af sine $160 millioner investering i DraftKings med omkring 60%, ", der er baseret på oplysninger om DraftKings' aktuelle værdiansættelse i en nylig finansiering transaktion." Både privatejet DraftKings og FanDuel har endnu til at vende et overskud, bank på hundredvis af millioner af dollars på investeringer i private equity selskaber og professionel sport ligaer til at finansiere operationer pris for keramiske poker chips. DraftKings' investorer som Kraft-Gruppen ejere af New England Patriots; Boston finansielle gigant Wellington Management; Major League Baseball; National Hockey League (NHL), og ejerne af New York Knicks, New York Rangers, Los Angeles Dodgers, og Dallas Cowboys har endnu ikke afsløre deres indsats med virksomheden pris for infinix s4 i slot.

Bortset fra Fox, gensidige fonde, der ejes af John Hancock Finansielle og Hartford Financial Services Group Inc.har også negativt reviderede værdien af deres indsatser i DraftKings med omkring 15%, fra $7.67 per aktie til omkring $6.52 per aktie. I denne måned, ESPN og DraftKings endte deres eksklusive reklame tilbud og FanDuel afskediget 55 medarbejdere på sin Orlando, Florida, kontor.

Men DraftKings stadig mener, at branchens position er stærk, og virksomheden ikke har nogen hensigt om at skalere tilbage operationer poker face sanger kryds og tværs anelse om. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre .

Kundevalg