Roulette Porte Garage Coulissante Leroy Merlin

Sikke en forskel en uge – og tilbagelevering af VIP-markedet, har gjort det til Macau roulette porte garage coulissante leroy merlin. Efter i første omgang rapportering skuffende gaming indtægter tal for Macaus kasinoer, en række af gaming analytikere har revideret februar indtægtsprognoser i hælene på en stærk post-Lunar-Årig periode, der var jumpstarted af høj-rullende VIP-spillere, der vendte tilbage til bordene efter tilsyneladende at tage en pause i løbet af det Nye År festlighederne. I løbet af de første 17 dage af måneden, vores helt egen Steven Stradbrooke rapporterede, at gaming analytikere placeret Macau ' s gaming indtægter til under deres tidligere estimater roulette porte laterale-trafik 2. HSBC Global Forskning optalt de indtægter numre på MOP 15,2 milliarder ( mia), et tal, der ikke var helt up-to-niveau med forventningerne på trods af en 12% forbedring i forhold til samme tid sidste år roulette porte laterale-master 2. Men kort tid efter ferien sluttede, business begyndte at stige op som high-roller, kan Vip 'igen dukkede op, hjælpe Macau' s gaming indtægter at stige til over MOP 23 milliarder ($ 2.87 milliarder) i den forløbne uge, hvilket fik flere investeringer banker og børsmæglerselskaber til at revidere deres prognoser for gambling enklave industri præstation for den måned. Macau Forretninger er nu rapportering af, at mange banker, der har opjusteret deres forventninger til februar, herunder Citigroup, hvilket gav anledning til, at dets estimater er at MOPPE er 26,5 milliarder dollars ($ 3.32 milliarder), en ni-procent-vækst fra den oprindelige MOP 25 milliarder ($ 3.125 milliarder) skøn.
På samme måde, Nomura også ændret sin prognose for Macau gaming indtægter for februar fra MOP 24.5 milliarder ($ 3.06 milliarder) til at MOPPE 25,5 milliarder ($ 3.19 milliarder) til MOP 25,5 milliarder og MOP er 26,5 mia. Det er helt sikkert synes, at den hurtige ekspeditionstid i indtægter skøn er gæld til returnering af high-rollers i Macau, som er livsnerven i Macau ' s gambling marked, hvis fravær i de første 17 dage af måneden gav de samme analytikere til at nedgradere deres indtægter forventninger til februar.

Men nu, at de er tilbage, Macau ' s gambling indtægter ligner det tilbage på sporet blackjack pizza nearest my location. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Kundevalg