Dewalt Bordet

Stammen, der siger, at de planlægger at gå videre med at udvikle et projekt, der ligner en, de, der foreslås i 2007 dewalt bordet.
Men kommissionen har afvist dette argument, at opretholde deres oprindelige dom så mitre slot størrelse. "Hele vores mål for de næste fire år er den økonomiske udvikling," Cumberledge sagde dewalt bordet. "Vi ser frem til at få en respektfuld og konstruktiv dialog med de relevante embedsmænd i Iowa." Disse drøftelser er tilbøjelige til at blive den næste store springende punkt for det foreslåede sted så gering slot størrelse.

Byens Rådmand Ron Cumberledge siger, at hvis forslaget ville hjælpe sin by, han ville være alt for det nemmeste måde at lære poker. "Efter gennemgang af gyldigheden af den aftale mellem Iowa, og den Stamme advokat, kan vi konkludere, at aftalen er ugyldig og ikke stoppe Stamme fra spil under IGRA er restaureret lander undtagelse," udvalget skrev nemmeste måde at stoppe gambling. Men den foreslåede stedet for gaming mødested vil være blot få minutter fra Omaha, hvilket har ført til bekymringer fra anti-gambling fortalere, som føler, der er for tæt for komfort nemmeste måde at vinde på blackjack.

Kundevalg