Hvorfor Er Online Poker Ulovligt Reddit

Cyberspace Administration har til hensigt at undersøge disse caches af video-indhold for tegn på forkert markedsføring af ulovlige aktiviteter, herunder spil og alt andet, som regeringen anser for at true den sociale orden.
December. I juli, den USA-baserede Spjæt video platform reageret på den stigende eSports hud betting kontrovers ved at advare sine brugere til at stoppe med at fremme gambling aktivitet, men i modsætning til Kina, Spjæt mangler magten til arrestation og fængsel overtrædere. Af 200 tilfældigt udvalgte spil operatører, MOC opdaget 36 var der tilbyder spil med ulovligt indhold som spil og porno, samt indhold, der krænker de vagt definerede begrebet " social moral.' Chen Tong, direktør for MC ' s kulturelle afdeling, fortalte på et pressemøde mandag, at mange af de spil, der i øjeblikket er tilgængelige online var af lav kvalitet, og havde "dårlige sociale værdier." Chen opfordrede spiludviklere til håndværk spil, der udbreder sig "socialistiske kerneværdier." Fordi efter alle, alle ved, at børnene bare kan gå vildt for pædagogisk spil titler. I September, MOC iværksat en inspektion af online-spil markedet i en række større byer, herunder Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Shanghai og Shenzhen hvorfor er online poker ulovligt reddit. Men Kinas hær af online censorer gør sit bedste for at forhindre uautoriseret indhold fra at glide igennem hvorfor er online poker ulovligt i usa. Kinas næsten 700 m-stærk online brugere har været stigende-gaga-for-live-streaming apps såsom Huajiao og Inke, som mange brugere optjene op til $100 per time fra seerne at sende dem "tips" i form af virtuelle varer. Kinas gaming overgreb er ikke begrænset til udviklere hoe fiets op slot zetten. Kina har til hensigt at straffe snesevis af online-spil operatører som en del af Beijing ' s fortsatte angreb på uautoriseret indhold på internettet.
Selv i den præ-streaming dage, berygtet sociale medier starlet Guo Meimei blev arresteret og efterfølgende idømt fem års fængsel for at fremme forbudt gambling aktivitet via hendes konti på de sociale medier hoe een slot openmaken zonder sleutel.

Kundevalg