Vip Slots

acau s bruttonationalprodukt (BNP) for første kvartal 2015 skrumpede med 24,5 procent år-til-år i faste priser, sagde, at byen ' s Statistikker og Folketælling Service på torsdag vip slots. Faldet i BNP steg fra 17.2-procent nedgang set i det sidste kvartal af 2014, som byens brutto gaming indtægter holder falder.nalysts har knyttet fald i GANGE med en voksende anti-korruption kørsel i Kina og en aftagende økonomi, der har holdt Kinesiske high stakes spillere væk fra Macau ' s gambling borde.aming tjenester i Macau er inkluderet i eksporten ved beregning af byen ' s BNP.
Der er med henblik på at afspejle de udgifter, som turister i byens kasinoer.acau første kvartal og et fald i BNP fra et år tidligere, er de dybeste, der er registreret siden kvartalsvise tal er tilgængelige i 2002 gratis bonus koder. Det er også det laveste kvartals resultat siden tredje kvartal af 2012, ifølge officielle data vip slots no deposit bonus.

DP vækst for hele 2014 var næsten hjemme, kan de ordregivende med 0,4 procent i reale termer, officielle data viste vip slots gratis ingen depositum chip. Op til 25 Maj 2015, vurderer vi, at Macau brutto gaming indtægter var MOP16.2 milliarder, hvilket indebærer, at den gennemsnitlige daglige omsætning (ADR) af MOP648 millioner," sagde en note fra Kenneth Fong og Isis Wong af Credit Suisse AG. ADR i April stod på MOP639 millioner, i henhold til bank.men, de analytikere bemærkede, "ADR-post, Kan Golden Week (MOP600 mio./dag) stadig spor lavere end MOP639 millioner i April (svækkelse af MOP693 millioner i Marts), som tyder på, at den underliggende nøgletal er stadig svag". Credit Suisse holdet Kan GGR er på vej til en 38-procent år-til-år fald købe chips til texas holdem poker. I lyset af de nye hotel og tabel kapacitet, der kommer på stream i denne uge fra Galaxy Fase 2, som vi revidere vores Kan GGR forventes at MOP20.3 mia.
-37 procent år-til-år sammenlignet med vores tidligere udmeldte forventninger om en -39 procent," CIMB Securities Ltd analytikere Michael Ting og Jensen Poon sagde i et notat tirsdag. køb for zynga poker chips.

Kundevalg