Poker Kører Race Både Til Salg

Bestande, som kan spilles omfatte Tesla, Netflix og biotek-firma Gilead poker kører race både til salg. Meget gerne Vestly, BetOnFinance spillere kan punt på de virksomheder, som de tror vil være den dag, top performer, eller som vil gøre det til top tre.

Vestly, som for nylig rejst en $4 millioner frø runde, slutter sig til andre virksomheder, der tager et punt på aktiemarkedet, der ser poker run orange beach. Men virksomheder, som Berkshire Hathaway og Nike er ikke medtaget, fordi de er alt for stabilt al. App ' en er inkuberes ved start-up Foundermark, der opererer under en teori om, at "chancerne for succes er større, når brugere investere i virksomheder, som de bruger ved, og tror på." De data, der Vestly akkumuleres kan vise sig nyttigt, at finansielle institutioner, såsom hedgefonde og e-handelsplatforme.
I slutningen af hver måned, top 100 porteføljer vil opdele de $10.000 baseret på, hvor de er placeret, ifølge TechCrunch hvad er en krone skat i blackjack. Spillere kan også beslutte, på den tabende virksomheder hvad er en craps yo indsats. I begyndelsen af dette år, København-baserede start-up Fibetco skabt BetOnFinance, et første af sin slags gambling platform for bestande.

Kundevalg