Ned Til Floden

Mega satellitter, som finder sted i morgen og søndag, tilbyder billetter til Mini Main Event ned til floden. Konkurrere i dette tilfælde til en meget højere buy-in på $5.300 til. poker regler. I morgen, den 6-Max Turbo event skydes i gang, med en $320 buy-in hvordan til at klare ark element slots. Let spil i satellitter og arbejde din vej op ad stigen for at opnå et sæde hvordan til at klare en poker tabel.
De MILLIONER, der er indstillet til at blive en stor serie, der tilbyder spillere masser af action for hele tre uger!Der er 28 begivenheder, og et ton af kontanter på højkant se hunde. Denne weekend, den 2021 partypoker MILLIONER Online begynder med Mini Main Event del af planen.

Der er $0.01 Mini Main Event Centroll, der giver spillere en plads til $1.10 Mini Main Event Mega Fase 1 hvordan at rengøre slot ram. Februar 21, spillerne har adgang til Main Event, som vil indeholde en forbløffende $5 million i præmiepenge garanti hvordan til at rense afløb slot. På søndag, vil du finde 30 billetter på tilbud. De $1.10 mulighed, så giver pladser til den $11 Mini Main Event Mega Fase 2 sugarhouse casino sports betting online.

Kundevalg