Hvor Tung Er Poker Chips

Nevada gæstfrihed medarbejdere er i overhalingsbanen for at modtage en COVID-19 vaccinen, men står over for en lang linje, inden det er deres tur. I seneste COVID-19 playbook, front-line casino og resort arbejdstagere i den fjerde kategori af arbejdstagere, der er berettiget til vaccinen gennem Nevada ' s "frontline/væsentlige arbejdsstyrke lane." Arbejdstagere i uddannelse og landbrug og visse statslige og kommunalt ansatte er blot et par af de grupper foran dem i køen hvor tung er poker chips. Under et af mine første møder med Sheldon Adelson, noget fangede mit øje: et par skinnende flyvemaskine modeller på display på sit kontor mødelokale på The Venetian hvor tung skal poker chips blive.
Den ene var en model af en Boeing 747SP, og den anden var en Airbus A340-500 hvor høj er en craps tabel. Begge havde de karakteristiske farver Sand Luftfart: den mørk-blå undersiden af kroppen og efterfølgende guld, mørkeblå og lyseblå striber, blå toner efterfølgende op i lodret stabilisator. Adelson, formand og CEO af Las Vegas Sands Corp., kunne fortælle, at jeg var tryllebundet af de modeller, og med et glimt i øjet, at han indledte en samtale mellem to luftfart nørder hvorfor kan jeg ikke få en tesco slot ved midnat. Han ophidset fortalte mig, hvor godt hans nyeste tilføjelse var, beskriver den indre og den vifte af Airbus. Han sagde, at en af disse dage, jeg ville have til at se det hvorfor kan jeg ikke få en tesco levering slot ved midnat. "Det er en skønhed," sagde han med et smil.

Det var en side af Adelson de fleste mennesker ikke får at se, men det var klart, at der var en særlig plads i hans hjerte for sin flåde af 19 corporate jets. hvorfor kan jeg ikke få en tesco slot.

Kundevalg