Mest Populære Online Slot Sider

Appetitten for eSports især viser ingen tegn på at aftage, så en bred vifte af digitale medier, virksomheder, se for at sikre hurtige, præcise data, som vil give dem mulighed for at tilbyde dybdegående dækning på en daglig basis mest populære online slot sider. Det er blot de seneste resultater værktøj fra QTech Spil, hvis formål er at sikre, at dets partnere fortsætte med at erstatte og overgå deres rivaler. Integrere indhold fra en af de mest innovative og anerkendte leverandører på markedet tilføjer flere muskler til at QTech Spil' voksende platform, der leverer de bredeste udvalg af online spil til verdens største kontinent mest populære online poker varianter.
Via den aftale, virtuel sport vil være den første suite stillet til rådighed til QTech Spil' operatør partnere på tværs af alle lande. Om Betradar: Betradar er en del af Sportradar, som er en global leder i at forstå og udnytte den magt sport data og digitalt indhold til sine kunder rundt om i verden mest populære penny slot maskiner.

Dens mission er at finde de bedste online (RNG) spil i verden, og distribuere dem til aktører i Asien rivers casino tromme bar tidsplan. For mere information, kontakt venligst: Square i Luften Kommunikation Romilly Evans, Konsulent, 131-151 Great Titchfield Street, London, W1W 5BB| +44 (0) 20 3586 8267 | [email protected] Om QTech Spil: QTech Spil det hurtigst voksende spil distributøren i Asien. "QTech Spil' omfattende platform var naturligvis den perfekte køretøj med til at udnytte denne tendens på tværs af det europæiske kontinent, først og fremmest på mobil".

Kundevalg