Slot Telefoner Infinix Hot 10

Sociale spil udviklere Akamon Entertainment har frigivet deres første mobil produkt slot telefoner infinix hot 10. Bingo Rider er en 90-ball multiplayer sociale spil bingo, hvor man ser spillere modtager 5.000 chips, og 50 kort til gratis, mens de også kan køber virtuelle chips til at fremme deres spiloplevelse slot telefoner infinix hot 9.
IOS mobil og tablet produkt, der kan downloades gratis fra Apples Appstore, aktier likviditet på tværs af 11 millioner Akamon spillere i real-time, uanset hvilken platform de har adgang til spillet på prinsesse koffer slot gaat ikke åbne. I sin første uge på Appstore, Bingo Rytter nåede toppen i bestyrelsen og casino spil kategorier i Spanien, Frankrig, Argentina, Venezuela, Mexico og Colombia, mens også klarer sig godt i de fleste andre latinamerikanske og Europæiske markeder prinsesse lang slot brødrister cool hvid. En Android-version af spillet forventes at blive lanceret inden udgangen af Q2 2013 prinsesse koffer slot kode vergeten.

Akamon Underholdning leder af bingo David Jané sagde: "Vi har udviklet en mobil-spil, der giver brugerne mulighed for at forbinde spillet med andre opgaver, og har en enestående spiloplevelse, der er delt med andre brugere, oversætte succes for online spil til nye interaktive skærme og lægge vægt på den sociale aspekter, gengiver oplevelsen af en ægte, traditionelle bingo spil, i håndfladen af din hånd." Vicenc Marti, Akamon CEO, tilføjede: "lanceringen af Bingo Rytter og fem andre mobile spil hele 2013 er det første skridt til at vende Akamon ind i en mobil-første selskab, og vil give Akamon at konsolidere sin position som en af de vigtigste spillere i social gaming hele virksomhedens naturlige markeder i latinamerika og det Sydlige Europa.".

Kundevalg