Poker Regler For

Vi mener, at poker spillere fortjener den bedste teknologi, og er beæret over at bringe vores ekspertise til bordet." Miroslav Alilovic fra Frankrig i øjeblikket sidder i nummer et stedet i placeringerne. "Vi har udviklet vores egen ranking system in-house for flere år siden, og vi har altid været meget stolt af det, men der er altid plads til forbedring," siger Michael Caselli, editor-in-chief af Bluff Europe poker regler for. Endnu vigtigere er det et fællesskab, hvor poker spillere og kasinoer tage kontrol over deres e-omdømme hvor mange chips. Magasinet distribueres via kort værelser, poker klubber og kiosker poker regler i hindi sprog. Bluff Europe magazine er den første poker magazine til at være tilgængelige via iTunes store poker regler.
To af STORBRITANNIENS fineste up-and-coming fordele, Jack Salter og Stephen Chidwick, er i top fem omaha hi-lo. Drives af poker-ambassadører, de er på en mission for at bringe branchen sammen, live og online poker regler for en straight.

"RankingHero er det mest omfattende sociale poker database rundt, så vi er sikker på at holdet, der kan hjælpe os med at tage tingene til det næste niveau." Under den nye Bluff Europæiske Placeringer system, antallet af spillere og buy-in er taget hensyn til hver kvalifikationsturnering, at bruge en ny algoritme, hvilket betyder at spillerne bliver belønnet for både store scores og konsistens. RankingHero er CCO Nicolas Levi tilføjede: "Vi er begejstret for at arbejde med Bluff Europe på deres lange oprettet placeringer, der er stadig populære i poker fællesskabet poker online jackpot tanpa beli.

Kundevalg