Der Er Texas Holdem

Blueprint Gaming design og udvikling af team, der bestræber sig på at skubbe kreative grænser i skabelsen af slots, der er så vellykket for sin drift partnere, som de er underholdende og engagerende for sine spillere. Funktionen vil nu være tilgængelige på alle kommende koncept, Spil, samt samarbejder med Sky Vegas der er texas holdem. "Vi er forpligtet til at give vores spillere den bedste oplevelse rundt og er glade for, at de Gratis Spins vil være en vigtig del af vores portefølje." For mere information, kontakt venligst: Square i Luften Kommunikation Adam Smith +44 (0) 20 3586 3646 [email protected] Om Blueprint Gaming Plan Gaming er en førende BRITISK baserede spil studio og en del af Tyskland ' s Gauselmann Gruppe.

Matt Cole, Direktør for Plan Gaming, sagde: "Den oprindelige Gratis Spin, starter med Sky Vegas er gået rigtig godt, og det er hovedsageligt ned til en innovativ og effektiv anvendelse af marketing værktøjer, som er blevet stadig mere vigtig der er spr poker. Himlen har indgået en langsigtet brand-licensaftale og andre kommercielle aftaler med Sky-Betting og Gaming i forbindelse med salget der er spr i poker. Om Sky Betting & Gaming med Hovedsæde i Leeds i STORBRITANNIEN og ledes af Administrerende direktør, Richard Flint, Sky Betting & Gaming blev oprettet i 2001 og er siden vokset til at blive en af UK ' s førende online bookmakere, med et team af 1000 ansatte og en stærk track record af innovation. Den oprindelige Gratis Spin, UK lanceringen var på to af Blueprint ' s mest populære spil, King Kong Kontanter og Slots O'Gold, som linker til de multi-game Jackpot King system.
Handleplanen er autoriseret til at udvikle og levere online spil af UK Gambling Commission og Alderney Gambling Control Commission værdi kombinationer i poker. Det skaber spændende slot spil for global online og mobile markeder og dens spil er også tilgængelige til at blive spillet på over 100.000 land-baseret gaming-terminaler i hele det forenede KONGERIGE, Tyskland og Italien.

Kundevalg