Hvordan Til At Vaske Clay Poker Chips

En daglig fantasy sport operatøren har mislykkedes i sit forsøg på at overbevise en føderal domstol, at deres forretningsmodel er agin " lov og ret. I September 2015, DFS operatør Emil Interactive Games, som drives under DraftOps mærke, sværtet en marketing aftale med National Hockey League ' s Minnesota Wild franchise. Aftalen gav DraftOps visse reklamer privilegier og brug af Wild ' s varemærker for en periode af et år, for som Emil indvilligede i at betale $1.1 m, med sent gebyrer og morarenter på 1,5%. De Nevada-baserede Emil Interactive blev opløst i oktober 2015, samme måned Nevada ' s Attorney General erklæret DFS at være en gambling produkt, der kræves af en gaming licens hvordan til at vaske clay poker chips.
Selskabet senere igen indarbejdet i Delaware, men DraftOps suspenderet operationer kort tid derefter hvordan til at vaske poker chips. Som et resultat, Emil har aldrig gjort noget betalinger til det Vilde, hvilket Vilde med at sagsøge Emil, dens administrationsselskab Fuld Båd LLC og Fuld Båd ' s præsident Ronald Doumani for misligholdelse af kontrakten assassin ' s creed 4 black flag jack rackham. Emil reageret med et nyt forsvar, ved hjælp af den igangværende debat omkring DFS' lovlighed at hævde, at DFS var ulovlige i henhold til Minnesota ' s love mod sports-betting, så kontrakten med den Vilde var ugyldig. Doumani ' s self-serving juridiske udspil til venstre DFS tilhængere forfærdet, og det skaber frygt for, at sagen kunne sætte juridiske præcedens, der vil føre til endnu flere retssager mod andre DFS operatører assassin ' s creed black flag jack rackham død.
I en dom afsagt i denne uge, US District Court Dommer Wilhelmina Wright valgt mod at træffe nogen endelige erklæring om, at DFS' lovlighed, siger, at sagen ved hånden "hører til sponsorater og reklamer, ikke gambling." Wright siger lovligheden af DFS i Minnesota ", er ikke relevant for denne sag." Wright afvist Wild ' s bestræbelser på at tvinge Emil til at betale team juridiske omkostninger, baseret på teamets påstand om, at Emil var med vilje misstating den lovgivning og de faktiske omstændigheder i sagen for at nå sine juridiske formål. Wright siger Emil ' s "teorien om den juridiske status af DFS-i Minnesota er mindst colorable." Naturen havde gjort gældende, at Minnesota domstole, der aldrig havde anvendt deres sports betting love, at DFS, men Wright bemærkes, at "fraværet af den juridiske præcedens gør ikke en påstand usandsynlig, endsige sanctionable." Wright har også afvist Wild ' s bestræbelser på at "pierce the corporate veil," siger lykkedes det ikke holdet at give tilstrækkeligt bevis på, at Fuld Båd og Doumani var ansvarlig for at ære Emil ' s kontrakt assassin ' s creed black flag jack sparrow. Men Wright afvist Emil 's forsøg på at afvise de Vilde' s retssag mod selskabet, siger Emil "har ikke godtgjort, at afskedigelsen er passende baseret på dens ulovlighed teori", og holdet havde "tilstrækkelig sig hvert element af en konto-angivne krav." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Kundevalg