Sandsynligheden For

Sidste år, GVC navn var slår om sig som en potentiel bejler til Canadas Amaya Gaming (siden relanceret som Stjernerne-Gruppen), der er moderselskab for PokerStars sandsynligheden for. Men Ladbrokes Coral er ikke den eneste mulige løsning i GVC ' s M&A buffet at 3 af en slags i poker. De længder, som GVC er villig til at gå for at engagere sig i yderligere transformativ M&A-aktivitet var på fuld skærm, tidligere i denne måned, da selskabet meddelte, at det var at frigøre sig af sin lukrative endnu decideret sorte marked tyrkisk-vender operationer, som var blevet set som en hindring for at GVC ' s udøvelse af et tie-up med UK bookmaking giganter Ladbrokes Coral Group sandsynligheden for 21 i blackjack. Selv om intet konkret kommet ud af dette tal, seneste kommentarer af Stjerner Group CEO Rafi Ashkenazi foreslå et Stjerner-GVC union kunne være tilbage i spil sandsynligheder i poker texas hold ' em. GVC succesfulde absorption og turnaround af de kæmpende Bwin.party Digital Underholdning mærker klart efterlod en god smag i Alexander ' s mund og gjort ham sulten efter mere pubber på crown casino. På trods af de ændringer der er blevet spottet i et par uger siden, hverken GVC eller Hyggelige Spil har endnu ikke offentligt kommentere på licenser marco have det sjovt, så vi ved endnu ikke, hvilken pris GVC har betalt for erhvervelse. GVC er Bwin mærke er blandt de mest genkendelige sports betting mærker rundt, en faktor, der blev citeret af GVC ' s nye russiske partnere i den nylige lancering af den Bwin.ru domæne.

Børsnoteret online gambling operatør GVC Holdings ser ud til at have dramatisk øget sin online bingo portefølje, som efter sigende erhverve BRITISKE operatør Hyggelige Spil melbourne. På hans virksomheds Q3 indtjening opkald, Ashkenazi sagde Stjerner Gruppen var ude at rejse op til $2,5 b for at engagere sig i en lille erhvervelse af sine egne, med det primære formål at sætte skub i sin vorden online sportsbook division.

De steder, er nu opført under licens paraply af GVC datterselskab ElectraWorks Limited, sammen med GVC ' s flagskib mærker Bwin og party poker forlag clearing house spilleautomater.

Kundevalg