Venner Poker Ross Lad Rachel Vinde

"Forskning er afgørende for at fremskridt på dette område og GVC er Skiftende for Spilleren, er en kampagne som vil yde et vigtigt bidrag til bekæmpelse af ludomani," Davies siger venner poker ross lad rachel vinde.
"Det er kun ved at tage en evidensbaseret tilgang til behandlingen af gambling, at vi kan udvikle bedre strategier og værktøjer til at begrænse sit potentiale til at forårsage skade," sagde Dr hvordan kan du vide. I mellemtiden, GVC er ivrig efter at vinde hjerter og sind af Amerikanske lovgivere og offentligheden som det søger at kapitalisere på de nyligt liberaliserede OS sports betting love hvornår til fold i poker.
Det UK-baserede online gaming gigant vil også give skolens Division on Addiction med store mængder af anonyme spiller data, der er indsamlet på tværs af hele spektret af sine mærker, som omfatter sportsvæddemål, online casino og poker produkter hvordan kan du vide. GVC er til at pløje $5 millioner i fem år, Harvard Medical School forskningsprojekt, der skal undersøge årsagerne til og virkningerne af ludomani hvilke spilleautomater udbetaling. Nyheden kommer som den online gambling industri i STORBRITANNIEN har været udsat for skinger kritik for at gøre for lidt for at bekæmpe ludomani hvordan kan du vide. I juli, GVC annonceret et joint-venture med MGM til at fungere og levere online-og landbaserede sports betting i stater, hvor det er lovligt når at fordoble ned i blackjack.

Howard Shaffer, Lektor i Psykiatri inden for Behavioural Sciences ved Harvard Medical School og direktør for dets Division on Addiction chancerne for at vinde på craps.

Kundevalg