Axa Slot Openen Zonder Sleutel

Bitcoin infrastruktur virksomheden Blockstream er i gang med et ambitiøst projekt, for at bringe bitcoin til alle hjørner af verden axa slot openen zonder sleutel. Tirsdag, at selskabet meddelte, at det har planer om at overføre bitcoin fra rum over hele verden ved hjælp af satellit-teknologi. Projektet kaldes Blockstream Satellit, som vil bruge faste satellitter til at sende real-time bitcoin transaktioner og blokke fra en gruppe af satellitter i rummet, så alle—selv dem, der er adskilt fra internettet—til at deltage i bitcoin. "Med den service, vil alle have gratis adgang til bitcoin-netværket, i ethvert hjørne af verden, herunder den anslåede 4 milliarder mennesker, som i øjeblikket ikke har forbindelse til internettet, på grund af manglende tilgængelighed eller billigere," Blockstream administrerende DIREKTØR Adam Tilbage, sagde i et blogindlæg axa slot openmaken zonder sleutel. I øjeblikket, bitcoin-brugere i Afrika, Europa, Sydamerika og Nordamerika kan allerede bruger satellitter til at hente en bitcoin node via tjenesten beta version axa slot sleutel bij laten maken. Blockstream planer om at tilføje flere lande til den liste inden udgangen af året.

Den Blockstream Satellit-setup bruger jorden satellitter kaldet teleportere til at sende blokkæden data til rummet, og open source software, inklusive GNU Radio, software-definerede radioer (SDR) og Hurtigt Internet Bitcoin Relæ Motor (FIBRE), til at give adgang til bitcoin rundt omkring i verden axa slot raam sleutel kwijt. Bitcoin brugere vil få brug for en lille satellit antenne og en USB-modtager, der er tilsluttet til en personlig computer eller et stykke dedikeret computer hardware for at modtage blokke fra geosynchronous satellitter, der kredser i en højde af 35,786 kilometer, og sikre, at deres node altid er i sync, ifølge Blockstream.
Chris Cook, leder af satellit-for Blockstream, fortalte CoinDesk, at udstyr koster "lidt under $100." "Hele satellit-netværket danner en ring rundt om kloden for at sikre, at bitcoin-netværket er stabilt i hele verden," siger virksomheden. Nuværende bitcoin pris prisen for bitcoin afholdt på $4,112 på onsdag.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre release the kraken slot rtp.

Kundevalg